U heeft een softwareonderhoudscontract afgesloten

U kunt via onze site de laatste versie van uw software downloaden. Opgelet: als u een update heeft en u wenst een nieuwe versie te downloaden (bijv. 7.1 naar 7.2) dient u in het bezit te zijn van uw persoonlijke installatiecode om een volledige installatie te kunnen uitvoeren. Heeft u geen persoonlijke installatiecode, vraag deze dan aan bij uw wederverkoper of bij ADIX GROUP.

U heeft geen softwareonderhoudscontract afgesloten

U kunt enkel de updates downloaden die betrekking hebben op uw versienummer. Voor deze updates hebt u geen installatiecode nodig en ze kunnen heel gemakkelijk gedaan worden met de functie « Update downloaden » van het menu « Utils » in SARAH. Indien u geen recht heeft op een kosteloze update, mag u de update niet installeren. Uw programma zou hierdoor immers onbruikbaar kunnen worden. De installatiecode is onontbeerlijk. Neem in dit geval contact op met uw SARAH wederverkoper die u de voorwaarden voor het updaten van uw huidige versie zal meedelen.

Versie 7.20 (Datum laatste bijwerking: 07-06-2023)

Historiek van de wijzigingen aan de versie 7.2

Vul dit formulier en het downloaden van de update wil automatich starten:

  Naam
     
  Voornaam
     
  Bedrijf
     
  Beheerder
     
  Activiteitssector
     
  Straat en nr.
     
  Postcode
     
  Gemeente
     
  Land
     
  Indien andere land
     
  Telefoon 1
     
  Telefoon 2
     
  Email

  Installatieprocedure

  1. Bij het openen van het venster « Downloaden van het bestand », klik op « Bewaar ». Het gemakkelijkst is het op het bureaublad te downloaden (klik op het pictogram bureaublad links in het venster « Bewaar in »). Klik dan op « Bewaar ».
  2. Als het downloaden geëindigd is, dubbelklik op het pictogram « SARAH72 » op de bureaublad en de installatie begint onmiddellijk. Volg nauwkeurig de instructies die op het scherm komen.
  3. In het venster « Installatietype », kies « Update ». Klik indien nodig op « Bladeren » om de schijf van bestemming te wijzigen. De bestaande gegevens worden bewaard.

  Archiven

  Historiek van de wijzigingen aan de versie 7.1

  Historiek van de wijzigingen aan de versie 7.0

  Nieuwigheden versie 7.0

  Historiek van de wijzigingen aan de versie 6.2

  Nieuwigheden versie 6.20

  Downloaden van de update 6.20

  Historiek van de wijzigingen aan de versie 6.1

  Downloaden van de update 6.10

  Historiek van de wijzigingen aan de versie 6.0

  Nieuwigheden versie 6.00

  Downloaden van de update 6.0


  In overeenstemming met de Europese verordening GDPR beschermen wij de gegevens die u ons toevertrouwt. Ze worden nooit doorverkocht aan derden. Met uw toestemming kunnen deze gegevens aan partners worden verstrekt in het kader van de uitvoering van een specifiek verzoek. Net als wij stellen deze partners alles in het werk om een maximale veiligheid en vertrouwelijkheid te garanderen bij de verwerking van uw gegevens. De gegevens die u in dit formulier invoert, worden gebruikt om u te informeren en om u te helpen bij uw SARAH-ervaring. U hebt op elk moment het recht op toegang, rectificaties en oppositie door ons uw verzoek toe te sturen op info@sarah.be.