SARAH is een Belgisch product die in 1986 ontstaan is. Meer dan 35 jaren ervaring, dat telt in ontwikkeling en verbetering van software!

De SARAH software maken zonder twijfel deel uit van die producten die zich in het Belgische markt hebben kunnen implementeren dankzij hun gebruiksgemakkelijkheid en hung grote aantal functionaliteiten. Ze vormen een uitgebreid gamma in verband met uw werkelijke behoeften. SARAH heeft voortdurend geevolueerd volgens de suggesties van de gebruikers en de wetgeving. De gebruiker die voor een onderhoudscontract heeft gekozen heeft een verzekering voor de duurzaamheid van zijn investering genomen. Inderdaad hij heeft zonder beperking toegang tot de nieuwe versies van het product en eveneens tot onze technische dienst.

SARAH is erkend voor de prestaties en de bruikbaarheid. De evaluatieversie is de beste manier om de voordelen van SARAH te leren kennen.

Dankzij de verschillende versies beschikbaar voor de Boekhouding en het Commercieel beheer (bestekken, facturen, toonbankverkoop, enz…) zult u in alle vrijheid de functionaliteiten kunnen kiezen die voor u de beste zijn. SARAH stemt overeen voor alle bedrijfsectoren (zelfstaand, VZW, BVBA, boekhouders). Welke ook uw kennis mag zijn in beheer en informatica, zult u met SARAH de uitstekende assistente vinden die vlug aan uw vragen zal antwoorden. De SARAH software bestaat in verschillende versies (Light, Standaard, Intermediate, Pro en Senior) van de eenvoudigste boekhouding (vanaf 350 € zbtw) tot de meeste volledig, de facturatie (vanaf 250 € zbtw), de verkoopspunt (vanaf 350 € zbtw), de commercieel en logistiek; zonder te spreken van verschillende modules die op een speciale behoefte antwoorden.